CJ și-a făcut propriul plan de măsuri în lupta împotriva COVID-19

• O instituție cu aproape 150 de angajați, care lucrează într-o clădire cu alte zeci, Consiliul Județean Vaslui și-a întocmit propriul plan de măsuri pentru prevenirea și gestionarea infecțiilor. Printre altele, planul prevede dezinfectarea birourilor la începutul și sfârșitul programului.

În lupta cu răspândirea coronaviruslui, Consiliul Județean Vaslui și-a întocmit propriul “plan de măsuri pentru prevenirea și gestionarea infecțiilor cu coronavirus COVID-19”. Măsurile prevăd atât informarea celor aproape 150 de salariați asupra măsurilor pe care trebuie să le ia la nivel personal pentru a evita îmbolnăvirea, cât și dezinfectarea pe mâini a tuturor celor care doresc să intre în instituție, mergând până la interzicerea accesului celor care prezintă simptome de infecții respiratorii.

Planul de măsuri recomandă tuturor angajaților să își dezinfecteze întregul birou de două ori pe zi, la începerea și la sfârșitul programului. Alături de birouri, se vor dezinfecta sălile de ședințe și întregul mobilier.

Mijloacele auto, de asemenea, vor fi dezinfectate înainte și după fiecare cursă, iar o dată pe săptămână va avea loc o dezinfecție generală.

De asemenea, instituția a impus restricții și asupra programului de audiențe, care se vor desfășura doar după o programare anterioară, în baza unei cereri și în cazuri temeinic justificate.

Între instrucțiunile pentru angajați, conducerea le cere să se spele pe mâini și să fie cu ochii pe colegii care dau semne de îmbolnăvire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.