Vasluianca Teodora Ghiorgi, Campioană Națională la Olimpiada de Pregătire Sportivă Teoretică

În cadrul Olimpiadei Naționale de Pregătire Sportivă Teoretică, care a reunit 160 de participanți și s-a desfășutat între 7-11 mai la Iași, Liceul cu Program Sportiv Vaslui a fost distins cu prestigiosul Certificat de excelență “Summa Schola Cum Laude” din partea Comisiei Centrale a Olimpiadei, iar eleva Teodora Ghiorgi a obținut locul I, cu 10, fiind pregătită de profesoara Rmona Popa.

Liceul cu Program Sportiv Vaslui a fosy distins cu prestigiosul Certificat de excelență „Summa Schola Cum Laude” din partea Comisiei Centrale a Olimpiadei Naționale de Pregătire Sportivă Teoretică, care a reunit 160 de participanți și s-a desfășutat între 7-11 mai la Iași. Distincția vine ca o recnoaștere a rezultatelor excelente obținute în anii anteriori de unitatea de învățământ vasluiană, demonstrând încă o dată calitatea și dedicarea echipei de profesori și a elevilor participanți.

Printre laureații anul acesta s-a remarcat Teodora Ghiorgi, o elevă pasionată de handbal din clasa a IX-a, ce a impresionat prin performanțele sale remarcabile. La etapa națională a Olimpiadei de Pregătire Sportivă Teoretică, ea a obținut locul I, cu nota maximă, 10, sub îndrumarea profesorului coordonator Ramona Popa.

„Este o elevă cu reale calități, serioasă și muncitoare. Ea nu practică handbal de performanță, fiind la grupa valorică II. Vine de la Epureni! Și-a dorit foarte mult să urmeze liceul nostru, fiind în clasa a IX-a. Este prima mea elevă cu punctaj maxim la olimpiadă. Felicitări și succes pe mai departe”, a spus profesoara Ramona Popa.

Liceul cu Program Sportiv Vaslui a mai fost reprezentat de elevele Cosmina Andreea Rîpă, clasa a X-a (prof. Ramona Popa), și de Ștefania Andreea Ibănescu, clasa a XI-a (prof. Anușca Doglan Lucian Dan).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.