Rapid Brodoc nu mai are jucători pentru meciul cu CSM Vaslui

Pe final de play-out în Liga a treia, înainte cu doar câteva zile de meciul cu CSM Vaslui, un derby local, echipa gazdă Rapid Brodoc a anunțat Federația Română de Fotbal că nu mai dispută meciul de sâmbătă din lipstă de jucători.

Meciul de fotbal dintre Rapid Brodoc și CSM Vaslui, din cea de-a 9-a etapă a play-out-ului Ligii a 3-a nu se va mai disputa.

Echipa gazdă, Rapid Brodoc, a anunțat Federația Română de Fotbal să nu mai programeze jocul de sâmbătă, 18 mai 2024, pentru că nu are destul jucători.

„Lotul nostru este format numai din copii, iar în această perioadă sunt angrenați în diferite examene și practic nu avem cu cine să ne prezentăm la meci. Am anunțat federația, care ne-a înțeles. Nu e vorba despre probleme financiare, ci de faptul că avem un lot subțire și nu aveam cum să formăm la ora meciului măcar un lot de 11 jucători”, au transmis conducătorii clubului Rapid Brodoc.

Astfel, CSM Vaslui intră mai devreme în vacanță și va câștiga meciul cu Brodoc la masa verde.

În schimb, Rapid mai are de disputat din acest sezon un singur meci, cel cu Șomuz Fălticeni, în deplasare, pe 25 mai 2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.