Schimbarea administratiei la nivel judetean, nu doar o btlie politic, ci o necesitate!

Declaratii tari, ieri, la Biroul Electoral de Circumscriptie Judetean Vaslui, fcute de doi dintre liderii liberali, senatorul Dan Marian, presedintele PNL Vaslui, si deputatul Florin Ciurariu, ocupantul locului nti pe lista de consilieri judeteni a PNL. Dincolo de clasicul „Adio, srcie, adio PSD!”, cruia Dan Marian i-a adugat si un deloc metaforic „Adio, Buzatu!”, Florin Ciurariu a subliniat c schimbarea administratiei la nivel judetean nu este doar o btlie politic, pe care liberalii sunt convinsi c o pot cstiga, ci si o necesitate.

Momentul de astzi este deosebit pentru PNL; pornim cu incredere in aceast campanie electoral, increderea c vom reusi, pentru prima dat, s dm judetului Vaslui un liberal – in persoana lui Florin Ciurariu – presedinte al Consiliului Judetean. Avem incredere c, in urma rezultatului pe care il vom obtine, vom avea si pozitia de vicepresedinte al CJ, prin Corneliu Bichinet, care, prin experienta si prezenta sa va fi un real sprijin in activitate atat pentru Florin Ciurariu, cat si – in mod special – pentru locuitorii judetului Vaslui. Vreau s le multumesc locui – torilor judetului Vaslui c au semnat in numr atat de mare listele de sustinere a candidatilor nostri si s aib convingerea c, in urmtorii ani, vom face tot ce st in puterile noastre pentru locuitorii judetului Vaslui. ns, in primul rand, va trebui s schimbm drumul pe care ne-a dus PSD, si anume primii la somaj, primii din coad – din pcate – la venituri. Acest drum trebuie indreptat ctre dezvoltare, ctre moderni zare si bunstare pentru locuitorii judetului Vaslui”, a declarat, ieri, senatorul Dan Marian, prese dintele Filialei Teritoriale PNL Vaslui.

Ciurariu: dezvoltare economica si locuri de munca!

Ocupant al locului intai pe lista de consilieri judeteni, deputatul Florin Ciurariu este propunerea liberalilor pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean. Dar… cu o conditie: PNL s aib majoritate in CJ. Este o conditie pe care Ciurariu o consider realizabil si, mai mult, obligatorie: „Schimbarea administratiei la nivel judetean nu este doar o btlie politic, pe care liberalii sunt convinsi c o pot castiga, ci o necesitate”, a subliniat el. Proiectele propuse de liberali, a mai artat candidatul PNL, vizeaz dezvoltarea economic a jude tului, in primul rand prin dezvoltarea infrastructurii, si crearea de locuri de munc. De asemenea, Florin Ciurariu spune c o component important a mandatului su va fi „prezentarea unei imagini reale a locuitorilor judetului Vaslui” si aprarea acesteia.

nca astept niste raspunsuri…

… de la Dumitru Buzatu, presedintele CJ Vaslui si al socialdemocrat ilor din judet. Florin Ciurariu a declarat, ieri, c nici acum nu i-au parvenit rspunsurile la indrebrile publice pe care i le-a adresat sefului CJ Vaslui pe tema proiectelor derulate la nivelul Consiliului Judetean si, mai nou, ce pozitie oficial are fat de condamnarea lui Liviu Dragnea la doi ani de inchisoare cu suspendare. „Si spun o pozitie oficial, nu una la misto”, a subliniat Florin Ciurariu.

Bichinet stie ce face si viceversa

Cel mai putin a vorbit Corneliu Bichinet, ocupantul locului doi pe lista de consilieri judeteni si viitor vicepresedinte al institutiei, in cazul castigrii alegerilor. „Mai multe voi spune dup alegeri. Acum, spun doar atat: stiu ce fac, fac ce stiu, m strduiesc s fac bine si vreau s castigm cu totii”, a spus el.

1 COMENTARIU

  1. Suntem satui de filosofia campaniilor electorale. Aceasta se „invarte” in jurul paradigmei, scoala-te tu sa ma asez eu. Multi politruci flamanzi mai are Romania. De vina este I.L. Caragiale…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.