Tragedie la Ștefan cel Mare: doi angajați ai primăriei au căzut într-o fosă septică, unul a decedat

Tragedie în comuna Ștefan cel Mare, în marți după-amiază, doi angajați ai primăriei care lucrau la canalizare fiind implicați într-un accident de muncă. Unul dintre ei a căzut peste un altul, care se afla deja într-o fosă septică cu o adâncime de 2 metri, cei doi fiind extrași de pompierii militari inconștienți. Pentru unul dintre ei echipajul de pe ambulanță nu a mai putut face nimic, nerăspunzând manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Pompierii militari vasluieni au intervenit, marți după-amiază, în satul Ștefan cel Mare, comuna Ștefan cel Mare, în zona Primăriei, pentru a salva două persoane căzute într-o fosă septică cu o adâncime de circa 2 metri, fiind chemați prin 112 de persoane care au observat că cei doi, angajați ai primăriei, nu mai răspund.

Pompierii militari vasluieni au intervenit cu cinci autospeciale și echipaje specializate și două ambulanțe aparținând SAJ Vaslui.

„La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două victime căzute în canalul colector (canalul avea o adâncime de circa șase metri), ambele persoane fiind acoperite de apă. Victimele erau în stare de inconștiență. Echipajele de salvare au coborât și au extras prima victimă, un bărbat în vârstă de 54 ani. Pacientul era în stare critică și inconștient, astfel că imediat au fost începute manevrele de resuscitare, după câteva minute victima răspunzând pozitiv. Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Cea de-a doua victimă, un bărbat în vârstă de 57 ani era blocat în canal și se afla în stare de inconștiență. Salvatorii au reușit să extragă victimă, imediat fiind începute manevrele de resuscitar. Din nefericire, la ora 13:23, medicul de pe ambulanța SMURD a fost nevoit să declare decesul bărbatului, victima nerăspunzând manevrelor de resuscitare”, au transmis cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” Vaslui, care au precizat că insituțiile abilitate cercetează cauzele și circumstanțele producerii accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.