Incendiu la o hală pentru creșterea păsărilor din Roșiești

Un incendiu a izbucnit, miercuri seara, la o hală pentru creşterea păsărilor din comuna Roşieşti, care aparţine unui agent economic, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Pompierii militari au intervenit cu patru autospeciale pentru limitarea şi lichidarea incendiului, aceştia anunţând că nu au fost înregistrate victime. În momentul producerii evenimentului, în hala respectivă nu se aflau păsări.

„La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la nivelul podelei, a aşternutului şi a echipamentelor pentru hrănire şi adăpare a păsărilor. În momentul izbucnirii incendiului, hala nu era populată cu păsări. Pompierii militari au lichidat incendiul şi au salvat o parte din instalaţiile aflate în pericol de a fi distruse de flăcări. Nu au fost înregistrate victime. Au ars aproximativ 1.800 de metri pătraţi din podeaua halei, precum şi o parte din echipamentele electrice, cele de hrănire şi de adăpare”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Pompierii militari efectuează cercetări, cauza probabilă de izbucnire a incendiului fiind în curs de stabilire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.