Pungă cu peste 100 de cartușe și o cagulă, găsite într-o parcare pe ruta Crasna – Albița

O descoperire neobișnuită a fost făcută miercuri după-amiază de o echipă de muncitori care curățau parcarea drumului național DN 24 B pe ruta Crasna-Albița. O pungă cu cartușe se afla la marginea parcării sub o piatră.

Muncitorii care lucrau în zona unei parcări de pe DN 24 B au dat peste o pungă conținând peste 100 de cartușe și o cagulă, crezând inițial că este un alt ambalaj aruncat pe marginea drumului. Însă atunci când au ridicat sacoșa din plastic, peste care se afla piatra, observat că nu este doar un simplu ambalaj, ci în interiorul sacoșei se afla o pungă. Cartușele erau ascunse într-o cagulă. Imediat, drumarii de la Districtul Huși al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași au alertat poliția.

La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui. Polițiștii au deschis o anchetă, din primele cercetări rezultând că in interiorul pungii se aflau 137 de cartușe.

Parcarea unde a fost găsită punga cu cartușe se află în apropierea localității Crasna, la 50 de kilometri de Vama Albița, cel mai mare punct de frontieră de la granița de est a țării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.