Dreapta Unită și-a anunțat candidații: Mihai Botez pentru Consiliul Județean, Marius Arcăleanu – Primăria Vaslui, Ana-Maria Vintilă – Primăria Bârlad

Alianța Dreapta Unită, constituită din USR, PMP și Forța Dreptei, și-a anunțat candidații de frunte din județ. Pentru președinția Consiliului Județean va candida deputatul Mihai Botez, președintele USR, pentru Primăria Vaslui Marius Arcăleanu, liderul Forței Drepte, iar pentru Primăria Bârlad viceprimarul în funcție Ana-Maria Vintilă. „România și județul Vaslui, în special, sunt ținute în urmă din cauza unor oameni care fură cu portbagajul”, a spus Mihai Botez, în cadrul unei conferințe de presă.

„Vom aborda aceste alegeri în alianță”, a anunțat deputatul Mihai Botez, președintele USR Vaslui, în începutul unei conferințe de presă care a avut ca temă anunțarea principalelor candidaturi ale Alinței Dreapta Unită, alianță constituită, așa cum se știe deja, prin unirea Uniunii Salvați România (USR), Partidului Mișcarea Populară (PMP) și Forța Dreptei.

„PCR, Partidul Comasat Român, format din PSD și PNL, într-un mod antidemocratic a ales să comaseze alegerile locale cu cele europarlamentare. Au intenționat ca timpul să fie cât mai scurt, iar campania să se rezume la o mobilizare a aparatului de partid la vot. Asta și-au dorit: o bulversare a cetățenilor, o îndepărtare a lor de tot ce înseamnă politică și poate chiar și de vot”,a spus Mihai Botez, afirmând că planurile celor de la putere vor fi însă zădărnicite de alegători: „Pe 9 iunie vor vota toți cetățenii Vasluiului, nu doar gașca lui Buzatu-portbagaj”.

„România și județul Vaslui, în special, sunt ținute în urmă din cauza unor oameni care fură cu portbagajul, fură din infrastructură, fură din sistemul de educație, fură din sistemul de sănătate, și – cel mai rău – ne fură încrederea unii în alții și încrederea că se poate mai bine și mai mult de atât, de fură viitorul. Am format Alianța Dreapta Unită știind că se poate și fără hoție, știind că se pot obține rezultate bune dacă punem la muncă competența, cinstea și buna credință”, a spus Mihai Botez, candidatul alianței pentru președinția Consiliului Județean.

„De ce se poate duce o viață frumoasă în orașe conduse de dreapta și nu s-ar putea face și în Vaslui același lucru?”, a întrebat Maricel Gangu, președintele PMP Vaslui, dând exemplele orașelor Bacău, Brașov și Timișoara, în fruntea cărora se află primari USR.

„Candidatura mea la Primăria municipiului Vaslui s-a decis la nivel național și s-a bazat pe o cercetare sociologică foarte bine făcută, de o firmă de renume. A fost un sondaj care arată că Marius Arcăleanu, de la Alianața Dreapta Unită, are prima șansă pentru Primăria municipiului Vaslui. Asta mi-a dat încredere”, a spus Marius Arcăleanu, președintele Forța Dreptei, care va candida pentru funcția de primar al municipiului Vaslui.

„Da, candidez pentru funcția de primar al municipiului Bârlad, da, candidez pentru bârlădeni, și nu oricum: sunt susținută de trei partide, de USR, de PMP și de Forța Dreptei, de Dreapta Unită la Bârlad. Reprezint alternativa sănătoasă și corectă pentru bârlădeni (…) Și, da, eu Ana-Maria Vintilă, împreună cu echipa mea suntem pregătiți să facem Bârladul frumos”, spus candidatul alianței pentru funcția de primar al municipiului Vaslui.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.