Bătrân de 80 de ani, victimă a unui incendiu de vegetație

Un bătrân de 80 de ani din satul Ruși, comuna Puișeti, a fost victima incendiu de vegetație care i-a cuprins curtea. Deși focul a fost stins repede de pompierii voluntari din localitate, bătrânul a suferit arsuri de gradele I și II pe aproximativ jumătate din suprafața corporală.

Un incendiu de vegetație izbucnit în curtea casei i-a adus mare suferință unui bărbat de 80 de ani din localitatea Ruși, comuna Puiești. După stingerea, pompierii au solicitată o ambulanță cu medic pentru a preluat bătrânul și al transporta la spitalul din Bârlad cu arsuri de gradul II pe 50% din suprafața corpului.

„În jurul orei 17,45 se prezintă în Compartimentul de Primiri Urgențe un pacient de 80 de ani, din Bârlad, în stare gravă, cu arsuri de gradul 3, torace și abdomen, aproximativ 50% din suprafaăa corporală. În acest moment, pacientul este internat pe Compartimentul de Arși- ATI și se află în sala de operații, unde se prelucrează plăgile arse de către medicul chirurg plastician”, au tranmis reprezentanții spitalului bârlădean.

„Detașamentul de pompieri Bârlad a fost solicitat să intervină în ajutorul SVSU Puiești, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată din curtea unei gospodării din localitatea Ruși, comuna Puiești. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul fusese lichidat de SVSU Puiești. În urma incendiului, proprietarul locuinței, un bărbat în vârstă de aproximativ 80 ani, a suferit arsuri de gradele I și II pe aproximativ jumătate din suprafața corporală, la nivelul feței, abdomenului, toracelui anterior și posterior. Medicul prezent la fața locului a solicitat elicopterul SMURD de la Iași însă, în acest moment, nu sunt sunt întrunite condițiile unui zbor în siguranță. Victima a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal “Elena Beldiman” Bârlad. Au ars aproximativ 5.000 metri pătrați vegetație uscată. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost lucrul cu foc deschis în spațiu deschis (foc de igienizare inițiat în curtea locuinței)”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

1 COMENTARIU

  1. Pentru vei ce vor să-și acopere casa cu tablă…Feriți-vă de cel mai mare escroc din Bârlad…MIKI CURELARU…nu ca face lucru de ploua peste tot…dar cei din echipa lui fura din curtea unde lucrează…o gașcă de escroci…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.