Lista pentru parlamentare revitalizează proiectul de țară al PMP

• Lista PMP Vaslui pentru Senatul României este deschisă, așa cum era de așteptat, de Romulus Doru Buhăescu, noul președinte al Organizației Județene Vaslui a partidului. La Camera Deputaților, lista este deschisă de Oleg Bodrug, un cunoscut politician din Republica Moldova, simbolistica acestei desemnări înscriindu-se în proiectul de țară al PMP, care vizează unirea cu Republica Moldova. „Sunt sigur că PMP Vaslui va avea cel puțin un reprezentant în Parlamentul României, care va încerca să facă cu adevărat ceva pentru oamenii acestui județ”, a declarat Romulus Buhăescu, președintele PMP Vaslui.

Organizația Județeană Vaslui a Partidului Mișcarea Populară a definitivat listele de candidați pentru alegerile parlamentare ce se vor desfășura în luna decembrie. Romulus Doru Buhăescu, secretar executiv în structura națională a partidului și, de puțină vreme, președinte al Organizației Județene Vaslui a PMP, deschide lista candidaților pentru Senat, fiind urmat de hușeanul Ion Laurențiu Pop, profesoara Alexandra Oprișan, fermierul Lică Novac și Mardare Gheorghe Iurianu. În vârstă de 44 de ani, inginer electroenergetician, cu o carieră de succes în mediul privat – de 20 de ani implementând proiecte energetice importante în țară și străinătate -, Romulus Doru Buhăescu demonstrează că nu doar amibițios, ci și curajos. Astfel, el deschide lista la Senatul României, candidatură pentru care, măcar teoretic, este nevoie de un numâr mai mare de voturi decât la Camera Deputaților. Noua candidatură vine după ce, la locale, din postura de candidat PMP la funcția de președinte al Consiliului Județean, a promovat Proiectul „Parcuri eoliene în Vaslui”, o soluție novatoare de dezvoltare sustenabilă a județului Vaslui. „Trebuie să trimitem în cel mai înalt for legislativ al țării oameni pregătiți, care doresc să facă cu adevărat ceva pentru aceste meleaguri. Atât eu, cât și colegii mei candidați la Alegerile parlamentare, vom face tot ce ține de noi pentru a reprezenta cu cinste acest județ și ne vom implica în dezvoltarea lui atât economică, cât și socială. Vasluienii vor avea în noi o voce care să-i reprezinte cu adevărat în Parlamentul României, și nu niște parlamentari marionetă, buni doar să respecte ordinele de partid!”, spune Romulus Doru Buhăescu.

Cât privește lista de candidați pentru Camera Deputaților, aceasta este deschisă de Oleg Bodrug, un cunoscut politician din Republica Moldova, fost vicepreședinte al Parlamentului moldovean. El este urmat, pe listă, de Maricel Gangu, secretarul general al Organizației Județene PMP Vaslui, cel care a pus serios umărul la înființarea și întărirea organizațiilor locale și a celei județene. Lista pentru Camera Deputaților a PMP Vaslui continuă cu Emil Bălăjan, Valerica Tunaru, Ștefan Onilă – fostul candidat la funția de primar al municipiului Bârlad, Paul Postolache, Bogdan Trifan și pe Viorica Tănase.

„Cu seriozitate și mobilizare maximă, sunt sigur că PMP Vaslui va avea cel puțin un reprezentant în Parlamentul României. De ce să nu credem în șansa noastră și să ne propunem chiar să depășim performanța înregistrată în urmă cu patru ani, când, la puțin timp de la înființare, PMP a reușit să intre în Parlament, Vasluiul fiind reprezentat cu cinste de domnul deputat Corneliu Bichineț?! Fac cu această ocazie un apel către vasluienii care cred în viitorul acestui județ să ni se alăture!”, a mai declarat Romulus Doru Buhăescu, președintele Organizației Județene PMP Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.