Secretarul de stat Tudor Polak isi ia rolul in serios

In aceasta perioada, Tudor Polak, secretar de stat in Ministerul Muncii, participa la evaluarea performantelor profesionale individuale ale inspectorilor sefi din cadrul Inspectoratelor Teritoriale de Munca. Luni, Polak a avut, impreuna cu ministrul Violeta Alexandru, o intalnire cu reprezentantii companiilor de recrutare.

Calendar dens pentru Tudor Polak, secretar de stat in cadrul Ministerului Muncii si Protectiei Sociale. Proaspat numit in functie, vasluianul gestioneaza, deja, un pachet de probleme sensibile. Astfel, in perioada 20 – 23 ianuarie, Polak participa la evaluarea performantelor profesionale individuale ale inspectorilor sefi din cadrul Inspectoratelor Teritoriale de Munca, in anul 2019. Astazi (luni, n.r.), am fost prezent la sediul central al Inspectiei Muncii, la evaluarea ITM-urilor locale. Din discutiile purtate au reiesit propuneri pentru imbunatatirea Codului Muncii pe care le voi analiza in cel mai scurt timp, impreuna cu doamna ministru Violeta Alexandru. Suntem deschisi la un dialog constructiv cu reprezentantii ITM-urilor din tara si ne dorim o colaborare cat mai stransa. Vom pune accent pe transparentizarea, debirocratizarea si digitalizarea Inspectiei Muncii. Ne dorim ca cetatenii sa fie cat mai bine informati si sa aiba incredere in institutiile statului. In calitate de Secretar de stat in cadrul Ministerului Muncii si Protectiei Sociale, ma voi implica pentru a rezolva problemele din cadrul Inspectiei Muncii. Ii asigur si pe actorii privati din Romania de tot sprijinul meu. Pun mare accent pe antreprenori, pe investitorii din Romania, deoarece ei sunt motorul economiei tarii. Ii respect si le garantez ca in mine vor gasi de fiecare data un partener. Colaborarea si implicarea tuturor actorilor ce activeaza pe piata muncii sunt cheia succesului, a spus Tudor Polak.

Tot luni, Polak a participat, alaturi de ministrul Violeta Alexandru, de secretarul de stat Ioana Constantin si de presedintele ANOFM, Victor Picu, la intalnirea cu reprezentantii companiilor de recrutare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.