Pornesc si se finalizeaz investitiile n Brlad

Primria Brlad a anuntat, prin vocea primarului Constantin Constantinescu, c toate investitiile aflate n curs de desfsurare sunt n grafic iar cele viitoare au fcut pasi importanti pentru concretizare.

Edilul sef a fcut aceste referiri ieri, n cadrul unei conferinte de pres. Constantinescu a vorbit, n primul rnd, despre stadiul n care se afl lucrrile la obiectivele majore, respectiv Grdina zoo, Baia comunal, cinematograful si mai ales Deal II. „Dup cum am constatat, urmare a unor vizite dese n teren, toate sunt n grafic si apreciem c, dac nu vor exista ntrzieri cauzate de vreme sau alti factori majori, se vor finaliza la timp. Rmne ns o problem n zona Deal II, acolo unde constructorul se pregteste s toarne asfalt pentru a putea termina pn n august toat lucrarea si unde unii nu au nteles c nu si pot face lucrri pe cont propriu. M refer aici la cazul unui cettean care a contracat serviciile unui posesor de buldozer si care a intervenit pentru o canalizare, dar a sectionat conducta de alimentare cu ap. Facem apel la toat lumea s respecte legea si s vin pentru a solicita autorizatii pentru asemenea lucrri”, a spus Constantinescu. Edilul a mai spus c mai are o veste bun si pentru locuitorii zonei de sud a orasului, acolo unde, dup orice ploaie mai serioas, strzile se inund. De cteva zile, este cunoscut numele constructorului care va reface canalizarea menajer si pluvial din zona Confectii spre Gar, respectiv pe strzile Vrriei si General Vasile Milea. Investitia, a crei valoare este de circa 7 miliarde lei vechi, din banii orasului, are ca scop „lipiriea” sistemului de captare de la cel deja finalizat n zona Deal II. Lucrrile vor ncepe dup finalizarea perioadei de contestatii, care este de aproximat dou sptmni si vor dura aproximativ trei luni. Totodat, primarul a mai anuntat si c este n dessurare licitatia pentru atribuirea lucrrilor de refacere a sarpantei si acoperisului corpului C al cldirii n care functioneaz Liceul „Mihai Eminescu”. Aici, cstigtorul va fi anuntat n scurt timp, ns cert este c la licitatie s-au nscris trei firme, una din Brlad, una din Tecuci si una din Onesti. Valoarea investitiei este de 2,5 miliarde lei vechi.

9 COMENTARII

  1. votati pcr…dupa 47 incontinu…..ce pretenti aveti de la primarul hot….aha…..fraerilor…….votatiiiiiiiiiii……..aha…….

  2. Canalizare pluviala??!! Cum puteti minti cu asemenea nesimtire ,o sa vedeti dupa prima ploaie puternica cum va fi spalat pana si asfaltul cel nou. La ultima ploaie au asfaltat dupa ce a trecut apa …..

  3. unde ai canalizare pluviala in deal 2 poate numai in imaginatia d-voastra sau poate pe hartii ca noi no vedem si probleme o sa aveti tot timpul in zona confectiei ca toata apa din deal va veni in oras, si in conferinta de presa ati mintit ca oamenii au lasat balastru pe la porti dar nati zis nimic de strada de la biserica sf Andrei unde apa a luat tot balastrul ducandul prin canale si la confectie. ati fost pe teren sia-ti vazut atunci de ce mintiti populatia ca oamenii sant de vina; de vina este conducerea care nu faceti rigole pentru apa de ploaie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.