Fără permis, cu mașina surorii sale noaptea prin sat

Polițiștii din Banca au oprit în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 4:10, pe DJ 244A, un tânăr de 18 ani care conducea prin satul Vutcani mașina surorii sale după ce i-a sustras cheile.

Pe 3 mai 2024, ora 04.10, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul județean DJ 244A, în localitatea Vutcani, au depistat și oprit pentru control un autoturism, înmatriculat în județul Vaslui, condus de un tânăr de 18 de ani, din comuna Vutcani.

Procedând la verificări, polițiștii au stabilit că tânărul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, el sustrăgând cheile autoturismului surorii sale din locuința comună.

Cercetările sunt continuate de polițiștii bârlădeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tânărului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „furtul în scop de folosință”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.