Ambasadorii de aur ai Vasluiului

Elita sportului vasluian a avut parte de un eveniment pe msur. Desfsurat sub patronajul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret (DJST) Vaslui, premierea sportivilor, antrenorilor si presedintilor de club a reprezentat un veritabil bilant al performantelor. Locuri pe podium la campionate mondiale si europene, premii cu echipele la seniori si juniori sunt doar cteve succese repurtate n arenele sportive.

n prezenta unei asistente entuziaste, colindele si momentele folclorice au transformat Gala Sportului Vasluian ntr-o adevrat srbtoare. Printre personalittile care au onorat evenimentul sau numrat Vasile Pavl, primarul municipiului Vaslui, nsotit de viceprimarul Valeriu Caragat, si Vasile Ursanu, inspectorul general adjunct al Inspectoratului Scolar Judetean. Festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi pe anul 2010 a fost deschis de Nadia Scrieciu, directorul DJST Vaslui. Ne bucurm s fim mpreun n prag de srbtori sportivi, manageri, presedinti de cluburi. Este un moment de bilant pentru activitatea sportiv vasluian, n care ne-am propus s premiem cei mai buni sportivi vasluieni, a spus Nadia Scrieciu. Si cum pentru organizarea unui astfel de eveniment au fost necesare si fonduri, amfitrionul actiunii a tinut s multumeasc sponsorilor. As vrea s multumesc unor oameni care ne-au ajutat la actiunile pe care le organizm. Este vorba de Primria Vaslui si o serie de agenti economici: Taviany, Renault Trucks, Dedeman Bacu, Bambus, Speed, Interex, Radical, Gruppo Damidio , a precizat Nadia Scrieciu.

Primaria va organiza o gala a sportivilor

La rndul lui, Vasile Pavl a spus c 2010 a fost un an sportiv deosebit. Ati venit aici cei mai buni din cei mai buni. Aceste performante se datoreaz sportivilor, antrenorilor, iar eu m mndresc cu acesti copii minunati. Nici o bucurie nu este mai mare dect atunci cnd faci performant n conditii nu tocmai benefice. Sportul vasluian a avut rezultate att la sportul pe echipe, ct si la individual. La rndul ei, Primria Vaslui va organiza o gal a sportivilor. Noi rmnem aceiasi oameni alturi de dvs., aceiasi oameni care vor rspunde prezent ori de cte ori ne veti trece pragul, a spus Vasile Pavl. Si reprezentantu ISJ Vaslui a transmis felicitri celor mai buni sportivi vasluieni. Vin cu mare bucurie la astfel de evenimente. V cunosc pe toti si v recunosc n performant ele pe care la obtineti an de an. Pentru rezultate voastre v felicit si v vom fi alturi, pentru a mentine stacheta performantelor la cel mai nalt nivel, a spus Vasile Ursanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.