Sensuri unice, limitatoare de viteză și treceri de pietoni înființate în Negrești, pentru fluidizarea traficului

„Pentru fluidizarea traficului rutier și pentru îmbunătățirea siguranței pietonilor, au fost implementate noi măsuri în orașul nostru”, anunță Primăria Negrești, care roagă locuitorii să fie atenți la noile semne de circulație și să respecte regulile.

Pentru fluidizarea traficului rutier, Primăria orașului Negrești a luat măsura înființării a două noi senzuri unice în oraș. Unul este pe strada Nicolae Bălcescu, pe porțiunea de drum de la parcarea PROFI până la limita blocului A6. „Porțiunea de drum din Strada 1 Decembrie – Liceul Tehnologic – spatele blocului D3 a devenit cu sens unic. De asemenea, a fost montat un panou pentru interzicerea opririi în zona de acces a liceului”, informează Primăria.

De asemenea, o altă măsură a fost amplasarea unor limitatoare de viteză, unul situat pe strada Gării, în dreptul blocurilor G1 și G2, altul amplasat între blocurile C2 și C3, ca și pe strada 1 Decembrie, în dreptul blocului D3.

De asemenea, a fost înființată o nouă trecere de pietoni, pe Strada Gării, în dreptul blocurilor G1 și G2. „Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare! Respectarea acestor măsuri este importanta pentru siguranța tuturor”, transmite Primăria orașului Negrești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.