Bârlad: evenimentul „Cariere în mișcare”, un succes

Prima ediție a evenimentului „Cariere în mișcare”, bursa locurilor de muncă la cererea pieţei din Bârlad, organizat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Vaslui a fost un succes. Din cele 372 de persoane aflate în căutarea unui job ce au participat, 173 de persoane au fost selectate în vederea încadrării.

Cantina de Ajutor Social din Bârlad a găzduit marți, 9 iulie, începând cu ora 8.20, evenimentul „Cariere în mișcare”. Este vorba despre o bursă a locurilor de muncă la cererea pieţei, pentru angajatorii din domeniul mecanică, comerţ şi industria prelucrării cărnii organizată de AJOFM Vaslui. Acțiunea s-a adresat persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă din Bârlad și comunele limitrofe. Acestea au avut de ales dintr-un număr de 231 de locuri de muncă puse la dispoziţie de 15 agenţi economici din judeţ.

„Pentru această bursă, au fost contactaţi 50 de agenţi economici cu activităţi în domeniul mecanică, comerţ şi industria prelucrării cărnii, confirmând participarea un număr de 15 agenţi economici, care au oferit 231 de locuri de muncă. La bursa locurilor de muncă organizată la cererea pieţei au participat 372 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Au fost selectate în vederea încadrării un număr de 173 de persoane. În acest sens, mulţumim tuturor agenţilor economici pentru sprijinul acordat în demersul iniţiat de AJOFM Vaslui, de a veni cu soluţii concrete, reale pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă”, au anunțat reprezentanții AJOFM Vaslui.

Potrivit acestora, acţiunea fost organizată cu scopul de a veni, în egală măsură, atât în sprijinul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, cât şi angajatorilor care nu au avut posibilitatea selecţionării personalului necesar activităţilor din cadrul firmei. Participarea, atât a reprezentanţilor agenţilor economici cât şi a persoanelor în căutarea unui loc de muncă, a fost gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.