„Am aflat, azi, c de ieri nu mai sunt inspector”

ciurariu_florin_inspectorJoia trecut, prin Ordin al ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, conducerea Inspectoratului Scolar Judetan (ISJ) Vaslui a fost nlocuit. Vineri, cnd au venit la munc, inspectorii, generalul si cei doi adjuncti, dar si corpul inspectorilor, au gsit pe deciziile de eliberare din functie. „Am aflat, azi (vineri, 8 mai, n.r.), c de ieri nu mai sunt inspector general, cam asa se poate spune. Practic, ne asteptam, nu este o surpriz acest lucru, dar normal ar fi fost s fim anuntati din timp, nu dup intrarea n vigoare a Ordinului Ministrului. M-am trezit c, de fapt, azi nu trebuia s vin la Inspectorat. Sunt n… vizit. Nu e nici o problem, m voi ntoarce la catedr, dar pentru a nu perturba acum orarul, mi voi lua concediu fr plat si voi reveni la catedr din anul scolar urmtor”, ne-a declarat, vineri, Florin Ciurariu.
La conducerea ISJ Vaslui au fost numiti Vasile Mariciuc, pe postul de inspector general, iar adjuncti au fost numiti Gabriela Plcint si Cristian Popa. Noii sefi ai ISJ Vaslui sunt membri marcanti ai PSD. Vasile Mariciuc a fost director al Grupului Scolar Industrial Negresti si a candidat pentru un post de deputat, Gabriela Plcint a fost directorul Scolii „Costache Epureanu”, din Brlad, si consilier local, iar Cristian Popa a fost director adjunct al Liceului „Cuza Vod”, din Husi. Cei trei si vor intra n atributii, ca sefi ai ISJ Vaslui, la nceputul sptmnii viitoare.

9 COMENTARII

  1. BAIETI NU VA SUFOCATI ATAT…CA DOMLE VEZI TU S-A IMBUIBAT SAU EU STIU CE CA S-A IMBOGATIT…CEL PUTIN NU FACETI REFERIRE LA ACEST DOMN. EU IL CUNOSC SAU NA…AM AVUT OCAZIA SA-MI PREDEA SI DIN 3 SI 4 NU MA SCOTEA….DA OM MAI SERIOS SI MAI RESPONSABIL CA ACESTA NU AM MAI VAZUT….O FI AVAND SI EL DEFECTELE LUI ..UNUL FIIND ACELA CA ARE PREA MULTA INCREDERE IN DOCTRINA PDL-ULUI,DAR VA SPUN E UN OM DE NOTA DE ZECE SI NU CRED CA II ESTE FRICA DE CATEDRA…CI DE PROSTIA PE CARE O GASESTE IN BANCILE LICEULUI.RESPECT

  2. Toate dosarele ar trebui revizuite, gradatiile s-au acordat pe criterii de slugareala, si toti slugoii trebuie trimisi acasa. Nu acceptati inscrierea la PSD de la alte partide. Voi cand veti fi schimbati ei vor avea grija sa migreze. doar sunt pasari calatoare.Si-au umplut sacii. Numai noi cei care am avut inspectii stim ce-am patimit. Am facut imprumuturi peste imprumuturi ca sa-i saturam.NESATUIILOR, IMBUIBATILOR, BURTOSILOR, UMFLATILOR AFARAAAAA, HOOOOOOOOOOOOO

  3. Bravo Costel , ca bine ai zis !!! ( numai ca cei doi de „a-ti ” se scriu legat !! ; dar nu-i nici o problema daca tot nu candidezi la functie…)

  4. increzut,impertinent ,superficial ca toti liberalii, asa cum ai procedat cand ai schimbat directori de scoli la ordinul unor primari, numai sa executi ordinul muribundului partid liberal ,mai ai tupeul sa fii si arogant,probabil ca ai cu ce sa traiesti , sau nu-ti place munca la catedra.

  5. Domnule Mariciuc trimite acasa pe Bolum, pe Ghebere,pe Simionica si Roman si mai gasesti si pe ALTII DACA VEI CAUTA. Vezi cum s-au dat gradatiile la romana pentru LER Vaslui, la informatica, la invatatori si educatori si altele tot pentru LER.

  6. Nenea inspectorul , in modul cum te-au numit peste noapte asa te-au si schimbat peste noapte. Nu stiai ca numirile pe criterii politice sunt doar pentru SLUGI SI NU PENTRU INTELECTUALI ? Sau chiar te crezi important si intelectual. La modul in care a-ti facut varza invatamintul , ce pretentii aveti ? Slugoi de 2 lei fara nici o demnitate umana si profesionala . Sunteti mai periculosi decit gripa porcina toti rahatii inregimentati politic din acesta tara , deoarece a-ti dovedit ca stiti sa duceti tara la ruina si nu va pasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.