Asfalt proaspat pe strazile Brladului

Municipalitatea brldean pune n practic promisiunile fcute anul trecut. Astfel, au nceput lucrrile de plombare, reparare a trotuarelor. n paralel, n oras se toarn si mbrcminti asfaltice pe o serie de artere. Primarul Constantin Constantinescu a anuntat c lucrrile vor fi efectuate de favorita Primriei, SC Raiser SA Brlad. Dac n ceea ce priveste plombrile problema aproape s-a rezolvat, mai rmn de stabilit pasii care trebuie fcuti pentru demararea lucrrilor de turnare a mbrcmintii asfaltice pe unele din strzile din cartierele Deal, Podeni si Gar. Pe lng lucrrile care vor ncepe la strzile unde este neaparat nevoie de intreventii, vom ncepe si reparatii la unele trotuare din tot orasul. Se intervine acum n special pe bulevardul Republicii, ntruct sunt destule probleme care au aprut dup iarn. Att ct ne vor permite resursele financiare se va interveni peste tot pe unde e nevoie, a spus primarul Constantinescu.

7 COMENTARII

  1. ….ma nea jurnalistu` asfalt proaspat ” nu cred ca inseamna niste plombe nenorocite …..app d c spunea tipu` d mai sus ..au lasat gaurite strazile noaptea nesemnalizate …..eu cine s ma cert daca rulez cu viteza legala si mi se rup amortizorii in gaurile alea e numa` 560 ron buc….din cauza unor „porci” care doar iau bani pe lucrari de facut le fac doar pe hartie …..bafta domnu` jurnalist esti boon…sper k ti-au dat o cafea pt articol

  2. Niste cretini consacrati , acesti ageamii de la Reizer , au creat cratere pe sosea pe care nu le semnalizeaza si le astupa dupa citeva zile , creind potentiale uriase de pericol flagrant al accidentelor de circulatie si deteriorare al autovehiculelor.Asa ceva nu se intimpla sub nici o forma in occident. Orice lucrare care nu se termina imediat este semnalizata urgent , deoarece autoritatile nu stau la cafele si contractele de lucrare sunt de asa maniera intocmite tehnic si juridic , nu ca la puturosii din primarie care au fost angajati pe pile si spagi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.