Grav accident la Pădureni: Cinci tineri au ajuns la spital, unul cu un picior parțial amputat, altul în stare de inconștiență

Grav accident de circulație noaptea trecută la Pădureni. O mașină în care se aflau cinci tineri, între 17 și 21 de ani, a ieșit de pe carosabil și s-a proiectat într-un cap de pod. Unul a fost găsit la 10 metri cu răni grave, unul a rămas blocat în mașină, în vreme ce altul a fost găsit de salvatori încarcerat. Un tânăr de 21 de ani a suferit o amputație parțială a unui piciorului. Toți au fost transportați de urgență la urgențe cu răni grave.

Pompieri hușeni au intervenit, noaptea trecută, cu o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă), o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate pentru asigurare măsurilor PSI, descarcerarea, deblocarea și acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier produs în satul Pădureni (la ieșirea spre satul Ivănești), din comuna Pădureni. La intervenție au participat și două ambulanțe cu echipaje aparținând Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui.

În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau cinci persoane (trei fete și doi băieți) cu vârste cuprinse între 17 și 21 ani.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit în afara carosabilului un autoturism grav avariat, unul dintre tineri fiind încarcerat, în vreme cu un altul era blocat în interiorul autovehiculului. La o distanță de aproximativ zece metri de autoturism a fost găsită o altă victimă, seminconștientă și cu răni foarte grave.

Concomitent cu operațiunile de descarcerare și deblocare, victimele accidentului au fost evaluate și au primit primul ajutor. După acordarea primului ajutorr, patru dintre victime au fost tranportate la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Huși. Un bărbat în vârstă de 21 ani, care a suferit o amputație parțială de membru inferior a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

În momentul sosirii la Unitatea de primiri urgențe trei victime erau conștiente și cooperante, iar o altă victimă a fost intubată și ventilată și se afla în stare de inconștiență.

Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.