Doi bărbați din Cozmești au spart geamurile unor utilaje forestiere și au furat un telefon și scule electrice

Poliţiştii Secției 2 Poliției Rurală Vaslui au reținut doi bărbați, de 23 și 29 de ani, din comuna Cozmești, acuzați de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, furt calificat și distrugere.

Polițiștii Secției 2 Poliției Rurală Vaslui au probat activitatea infracțională a doi bărbați, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, furt calificat și distrugere, pe 3 martie 2024, în satul Fâstâci, comuna Cozmești.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit că, în noaptea de 2/3 martie, bărbații cercetați ar fi agresat o persoană de la exploatarea forestieră din satul Fâstâci, aparținând Ocolului Silvic Brodoc, și ar fi spart geamurile unor utilaje forestiere, sustrăgând un telefon mobil și două scule electrice. Prejudiciul creat, în valoare de 1240 de lei, a fost recuperat în totalitate.

Pe 3 martie 2024, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii vasluieni au luat, față de bărbații cercetați, măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca astăzi, 4 martie, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbaților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.