AUR Bârlad a adus Primăvara și Mărțișorul în inimile bârlădenilor

Membrii Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) Bârlad nu au putut lăsa să treacă începutul primăverii, ziua de 1 Martie, fără a o marca alături de ceilalți bârlădeni, mai ales pentru doamne și domnișoare, așa cum se cuvine. Cu atât mai mult cu cât a fost o zi frumoasă, plină de culoare și bucurie.

Organizația Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) Bârlad a desfășurat o acțiune specială pentru a celebra sosirea primăverii.

Îmbrățișând tradiția și spiritul primăverii, membrii AUR Bârlad au ieșit în stradă pentru a oferi flori și mărțișoare doamnelor și domnișoarelor din Barlad.

„Acțiunea Mărțișorul de AUR a reprezentat o ocazie minunată de a sărbători feminitatea și valorile tradiționale românești. Ne bucurăm că am putut aduce un zâmbet pe chipurile doamnelor și domnișoarelor din Barlad și să aducem un strop de primăvară în inimile lor. AUR Bârlad rămâne dedicat sprijinirii și promovării valorilor umane și a relațiilor pozitive în rândul locuitorilor noștri”, a declarat Chiriac Octavian, președinte AUR Bârlad.

1 COMENTARIU

  1. ..de parcă n-ar ști toată lumea că totul se rezumă la un, cinic și răsuflat, calcul electoral..

    Precum veverița Hop-și-eu, AUR nu ratează nicio ocazie în care se adună românii,
    (incluzând aici și moldovenii de peste Prut) spre a-și flutura stindardul (așa-zis..) dacic și mesajul populist..

    Românii au vorbă : Nu-i prost cel care cere, prost e cel care dă..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.