Șocant! O adolescentă a forțat o copilă de 13 ani să se prostitueze și să ia cocaină și cannabis!

Caz șocant în județul Vaslui! Polițiștii vasluieni, coordonați de procurorii DIICOT, au făcut trei percheziții într-un dosar în care două persoane, dintre care una minoră, ar fi obligat o copilă de 13 ani să se prostitueze și să se drogheze cu droguri de risc și mare risc, în speță cannabis și cocaină.

În cursul zilei de marți, 26 septembrie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Vaslui împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate (SCCO) Vaslui au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară pe raza județului Vaslui. Acestea vizează o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, în formă continuată, deținere de droguri de risc și mare risc pentru consum propriu, fără drept, și trafic de minori.

„S-a stabilit faptul că, pe parcursul anului 2023, două persoane, dintre care una minoră, au recrutat o persoană vătămată minoră în vârstă de 13 ani, pe care au obligat-o să practice prostituția în folosul lor, însușindu-și sumele de bani obținute de către victimă. De asemenea, una dintre persoane a procurat și oferit persoanei vătămate minore pentru consum, în mod repetat, diferite cantități de cannabis (drog de risc) și cocaină (drog de mare risc). Din cercetările efectuate, s-a stabilit și faptul că ambele persoane care exploatează sexual victima minoră dețin droguri de risc și mare risc (cannabis și cocaină) pentru consum propriu, fără drept”, au precizat procurorii DIICOT Vaslui.

Potrivit acestora, audierile se efectuează la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Vaslui, iar acțiunea a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui și Sectorului Poliției de Frontieră Huși – echipa canină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.