Măsurile luate de Guvern au facilitat păstrarea locurilor de muncă

„Măsurile de sprijin asumate de Guvernul României în perioada stării de urgență au facilitat păstrarea locurilor de muncă pentru un număr semnificativ de salariați, oferind susținerea financiară necesară tuturor angajatorilor a căror activitate a fost suspendată din cauza condițiilor epidemiologice”, spune liberalul Tudor Polak, secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii și Protecției Sociale.

Polak detaliază cu situația județului Vaslui, unde 9.675 de persoane au beneficiat de indemnizația de șomaj tehnic, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă și Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială plătind pentru lunile martie, aprilie și mai un total de 35.080.955 de lei către beneficiari.

Totodată, la nivel național s-a înregistrat, în această perioadă, un număr total de 1.269.609 de beneficiari ai indemnizațiilor acordate de stat, ANOFM și ANPIS, plătind un total de 4.467.144.351 de lei către beneficiari.

„În continuare, măsurile active adoptate de Guvern pentru relansarea economiei vor sprijini activitatea angajatorilor, oferind oportunități noi și susținere salariaților! Suntem alături de dumneavoastră!”, mai spune Tudor Polak.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.