Razbunarea lui Constantinescu…

constantinescu_solomonTurneul Cartierelor la Fotbal, competitie organizat de Tineretul Social Democrat (TSD) Brlad, a fost blocat de primarul Brladului, Constantin Constantinescu. Din motive necunoscute, edilul le-a interzis echipelor s joace pe Stadionul Municipal Fepa, a anuntat, ieri, deputatul Adrian Solomon. Faultul dur al primarului a fost urmat de un crampon pus de Solomon pe tibia lui Titi: Pe 4 septembrie, va avea loc sedinta Consiliului Municipal al PSD Brlad pentru reconfirmarea candidatului formatiunii la functia de primar al orasului. Este foarte posibil s candidez chiar eu la Primria Brlad.

Adrian Solomon a anuntat, ieri, c a decis suspendarea temporar a Turneul Cartierelor la Fotbal, competitie organizat de TSD Brlad, ntruct primarul Constantinescu a refuzat s le mai permit echipelor nscrise s joace pe Stadionul „Fepa”. „Nu stiu de ce si nici nu m intereseaz. Noi am decis s suspendm competitia pn n octombrie. Initial, primarul Constantinescu a spus „Da” organizrii, iar acum a dat ordin s nu se mai joace acolo. Pentru a evita momente jenante gen lacte pe porti, am amnat-o. Vom face o hotrre de Consiliu Local, care abia n septembrie va putea fi introdus pe ordinea de zi, ntruct acelasi primar Constantinescu nu le d voie angajatilor Primriei de la serviciile de specialitate s semneze raportul. Deci, astept m un pic si vom relua competit ia”, a declarat Solomon. Pentru a arta c nu se las ctusi de putin, demnitarul a trecut imediat la cel deal doile punct al conferintei. El a anuntat c duminic, 4 septembrie, va avea loc o sedint a Consiliului Municipal al PSD Brlad, n cadrul creia se va discuta reconfirmarea candidatul acestei formatiuni pentru functia de primar. Adic a lui Constantinescu. Numai c… „Dac vine, e posibil s fie reconfirmat, la fel cum e posibil s fie infirmat. Dac nu vine, vom vedea! Cert este c pn pe 15 septembrie noi trebuie s anuntm, n USL, la Bucuresti, care este candidatul nostru pentru Prim- ria Brlad. I-a dat un termen domnului Constantinescu, pn pe 1 septembrie, s si adune gndurile. Se vede ce face! Deci, e posibil, chiar foarte posibil s candidez chiar eu la Primria Brlad. Vedem acum practici naziste n Primria Brlad. Vorbim despre fric, cea care d putere. Cnd nu ai argumente, ncepi s instaurezi teroarea”, a conchis socant Solomon.

3 COMENTARII

  1. primarul exista datorita organizatiei PSD.toata campania a foast dusa de catre organizatie.Sa-si aminteasca ca la intalnirile cu electoratul (unele din ele ) nici nu ajungea. Alegatorii veneau ia dansul era…ca si acu. Intalnirile erau ,,reusite,,datorita organizatiei si a lui Solomon. A uitat d-l primar ?! Deputatul a fost ,,calul de bataie,,al primarului ,bagat la inaintare …foloasele tragandu-le ,cine altul decat primarul.Dar apropo : ce-ati facut pentru barladeni ,domnule primar. Concret,nu vorbe

  2. Primarul lupta cu tarie pt concetatenii care l-au votat. Se bazeaza pe voturile lor si la anu….si la alte mandate. Concurenta este benefica, chiar si in politica

  3. Pacat. Titi nu-si da seama ca este coada de topor a lui Marean. Va claca la un moment dat cum a facut si intre cele doua tururi in 2000. E pacat ca nu se aduna si ca da prilejul unui Marean sau Solomon sa-si faca jocurile. Prea multe tradari de partid strica . Lumea tine minte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.