A vrut să treacă frontiera cu un Mercedez de 35 de mii de euro furat din Italia

Poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Albița au descoperit la controlul de frontieră şi indisponibilizat, pentru continuarea cercetărilor, un autoturism Mecedes care figura în bazele de date ca fiind furat din Italia.

Pe 7 iulie, în jurul orei 19.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei, un cetăţean român de 28 de ani, care conducea un autoturism marca Mercedes, care avea aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare specifice Republicii Moldova.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind furat, semnalare introdusă de autoritățile din Italia.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 35.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.