Mâine, iar nu au apă la robinete bârlădenii din cartierele Munteni și Podeni!

Consumatorii casnici din cele mai vechi două cartiere bârlădene vor rămâne, marți, 4 iunie, fără apă potabilă la robinete. Într-un comunicat transmis de SC Aquavas SA Vaslui – Sucursala Bârlad, se precizează că, în intervalul orar 8.00-12.00, va fi sistată furnizarea apei potabile în cartierele Munteni și Podeni.

Și de această dată, conducerea instituției precizează că oprirea furnizării apei se datorează unor lucrări. Concret, firma Motris Company Bacău va realiza conexiunile dintre rețelele noi executate cu cele existente.

Pentru locuitorii care vor fi deranjați de faptul că robinetele vor fi uscate timp de patru ore, Aquavas a pus la dispoziție numerele de telefon 0235/419.901 și 0788.508.841, la care oamenii pot suna și depune eventuale reclamații și sesizări.

1 COMENTARIU

  1. Indicat ar fi sa spuneti „se estimeaza” nu „se precizeaza”. Niciodata apa nu a fost data la ora la care au spus ei ca se va intampla! Si telefonul pentru reclamatii si sesizari este oprit in acea perioada, este degeaba. Ciudat cum primaria nu a atentionat sau amendat niciodata compania pentru ca isi bate joc de cetatenii pe care ii conduce! Ciudat, tare ciudat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.