Atletul Flavius Cazacu, dublu medaliat cu bronz la Campionatul U16

Unul din cei doi atleți legitimați la Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad care au participat, în week-end, la cea de-a doua etapă a Campionatului Național U18 și U16 și la Campionatul Național Școlar, de pe Stadionul „Iolanda Balaș Soter” din București, a obținut rezultate excelente, reușind să urce pe podium.

Este vorba despre Flavius Iustin Cazacu (16 ani), care a alergat în proba de 400 metri alături de alți 61 de atleți din țară și a obținut medalia de bronz cu timpul de 50.60 (50 de secunde și 60 de miimi). De altfel, acest timp este și noul său record personal la categoria U16.

Același Flavius a concurat și în proba de 800 metri, desfășurată duminică, 9 iunie, reușind să urce și de această dată pe podium. Grație timpului de 1:56,81 (1 minut, 56 de secunde și 81 de miimi), sportivul a obținut medalia de bronz și clasarea pe un onorant loc trei dintr-un total de 48 de sportivi din țară. Și la această probă, timpul reușit reprezintă noul său record personal.

În ceea ce îl privește pe Denis Gheorghe Tașchină (16 ani), care a concurat în aceleași două probe, s-a clasat pe locul șase la ambele. La cea de 400 de metri, a reușit să-și depășească propriul record personal, cu timpul de 51.88 (51 de secunde și 88 de miimi).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.