Rețea de depozite de lemne în toate ocoalele silvice din județ

Direcția Silvică Vaslui a demarat construcția unei rețele extinse de depozite de masă lemnoasă în toate ocoalele silvice din județ, pentru a furniza lemne de foc populației care va dori să achiziționeze.

Dacă până în prezent este operațional un singur depozit, la Todirești, altele sunt planificate la Poienești și în mai multe locații. Aceste depozite vor facilita distribuirea lemnelor de foc către cetățeni.

Mai mult, Direcția Silvică vrea să deschidă un magazin online pentru comenzi și plăți de lemne de foc. Instituția a asigurat în iarna trecută un volum semnificativ de masă lemnoasă și a extins serviciile către toate unitățile administrativ-teritoriale din județ. În paralel, operatorii economici care au contractat masă lemnoasă au contribuit la valorificarea acesteia către populație și alte agenți economici. Pentru a spori accesibilitatea, au fost implementate și facilități, precum o mașină de despicat lemne la depozitul din Brodoc, pentru prelucrarea rapidă a lemnului mare și posibilitatea de livrare la cerere sau ridicare direct de la depozit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.