Forța Dreptei Vaslui și-a lansat candidații

285 de delegați din întregul județ au participat, ieri, la Casa de Cultură din municipiul Vaslui, la Conferința Județeană de alegeri a Partidului Forța Dreptei Vaslui, care l-a avut ca invitat pe liderul partidului și fostul premier Ludivic Orban. Delegații au ales noul Birou Politic Județean și președintele, în persoana lui Marius Arcăleanu. La lansarea candidaților care vor candida din partea Alianței Dreapta Unită au participat și aliații de la USR și PMP.

La Conferința Județeană de alegeri a Partidului Forța Dreptei Vaslui, liderul partidului, Ludovic Orban, le-a spus celor 285 de delegați și invitaților de la USR și PMP că a vizitat de foarte multe ori județul Vaslui și cunoaște foarte mulți vasluieni, dar nu înțelege cum de PSD ține pe loc județul de peste 33 de ani. „E momentul să întrebați oamenii ce au câștigat de pe urma PSD? Cei din PSD sunt plini de bani și-au angajat toate rudele, prietenii și trăiesc pe picior mare. Copii vasluienilor își caută norocul în altă parte. PSD ni și-a dorit niciodată dezvoltarea economică a județului Vaslui”, a spus Orban.

Președintele reales al Partidului Forța Dreptei Vaslui, Marius Arcăleanu, a spus că de 30 de ani municipiul Vaslui duce lipsă de mari proiecte de dezvoltare. „Timp de 30 de ani nu a existat nicio viziune de dezvoltare economică a municipiului reședință de județ. Nu s-a vrut să fie valoare adăugată la Vaslui. A fost ținut Vasluiul în izolare economică. PSD-ul este vinovat pentru toate aceste lucruri. Îmi doresc extraordinar de mult ca vasluienii să intre de pe 9 iunie încolo într-o eră a presperității. Noi știm cum să îi unim pe vasluieni, să nu mai fie această dezbinare pe care au făcut-o unii între noi. Avem de pus municipiul Vaslui pe direcția cea bună și să vindecăm rănile orașului”, a spus Arcăleanu.

Mihai Botez, președintele Uniunii Salvați România Vaslui și candidat al Alianței Dreapta Uniră, și-a manifestat încrederea în reușita alianței: „Să avem încredere în misiunea pe care o avem de a dezvolta județul Vaslui. Să avem încredere că se poate, odată ce răul este îndepărtat. Putem să modernizăm acest județ. Putem avea un nou început în direcția bună”.

Marcel Gangu, președintele Partidului Mișcarea Populară Vaslui, a arătat că Forța Dreptei a rămas singurul partid liberal. „Noi putem conduce în viitor destinele acestei țări și la nivel european. Îndemn alegătorii județului să voteze Alianța Dreapta Unită”, a spus Marcel Gangu.

„Îndemnul meu către județul Vaslui, către populația județului Vaslui… Merg săptămânal la emisiuni de televiziune, aici și la București, că pe ceilalți nu-i cheamă nimeni, să nu cadă pe scări, ca Boc, în cap, merg și reprezint Vasluiul. Nu îmi este rușine de județul acesta, niciodată nu voi considera că județul Vaslui este al bețivilor, al leneșilor și al farsorilor. Sunt mândru că sunt din județul Vaslui, am de gând să fiu longeviv în politică”, a spus Corneliu Bichineț, vicepreședintele PMP Vaslui, care le-a cerut candidaților alianței să aibă încredere în ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.