Atenție, șoferi! Drumarii ieșeni lucrează la podul de la Deleni

Timp de zece zile, traficul rutier pe drumul național DN 24, în zona podului de la Deleni, ce face legătura între județele Iași și Vaslui, se va desfășura pe un sens, alternativ, dirijat prin semafoare. Anunțul a fost făcut de oficialii Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași, ale cărei echipe de muncitori execută lucrări în acea zonă.

„În atenția conducătorilor auto! Începând de astăzi, 1 aprilie, se vor desfășura lucrări de reparații și înlocuire a dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilatație la podul de pe DN 24, km 157+200, Deleni (limita județelor Iași și Vaslui). Durata estimată a lucrărilor este de aproximativ zece zile, în funcție de condițiile meteo. Traficul în această perioadă se va desfășura pe un sens, alternativ, dirijat prin semafoare”, au transmis luni, 1 aprilie, reprezentanții DRDP Iași.

Aceștia au precizat că lucrări similare se vor desfășura, în perioada următoare, și pe alte poduri, pasaje și viaducte de pe raza DRDP Iași, conform unui grafic ce va fi anunțat ulterior. Totodată, oficialii DRDP Iași au reiterat apelul la înțelegere din partea conducătorilor auto, cu recomandarea de a circula cu atenție și cu respectarea semnalizării instituite în zonele de lucrări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.