Polițist vasluian, medalie de bronz la Campionatul de Judo al Ministerului de Interne

Participant încă din anul 2007, la competiția de judo a Ministerului Afacerilor Interne, subcomisarul de poliție Ionuț-Sebastian Pânzaru, ofițer specialist în cadrul Biroului Pregătire Profesională al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, a fost medaliat cu bronz anul acesta la categoria 81 de kilograme (peste 35 de ani).

În perioada 05 – 08 martie 2024, peste 100 de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră şi pompieri s-au luptat pe saltea, la Călimăneşti, în județul Vâlcea, în cadrul Campionatului de Judo al Ministerului Afacerilor Interne.

Sportivii, femei și bărbați, au concurat pe diferite categorii de vârstă şi greutate pentru obţinerea locurilor pe podium, în această disciplină atât de importantă pentru pregătirea fizică a cadrelor Ministerului Afacerilor Interne.

„Ca în fiecare an, începând cu anul 2007, subcomisarul de poliție Ionuț-Sebastian PÂNZARU, ofițer specialist în cadrul Biroului Pregătire Profesională al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a participat la competiția de judo a MAI.

Acesta a fost medaliat cu bronz la categoria 81 de kilograme (peste 35 de ani)”, a transmis Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui.

„Ionuț-Sebastian este polițist din anul 2007, an în care a început să practice și nobilul sport de origine niponă și este multiplu medaliat la campionatele de JUDO și UNIFIGHT ale Ministerului Afacerilor Interne. De asemenea, acesta împărtășește și colegilor, prin activitatea desfășurată în cadrul Biroului de Pregătire Profesională, tehnicile de autoapărare necesare în timpul intervențiilor”, au mai comunicat colegii de la IPJ, care i-au transmis: „Felicitări pentru rezultatul obținut, Ionuț-Sebastian!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.