Luptătorii „Wazary Dojo” Bârlad vor concura la Campionatul Național de Semi Kempo

La finele săptămânii, 28 dintre sportivii legitimați la Clubul Sportiv „Wazary Dojo” Bârlad vor reprezenta orașul la Campionatul Național de Semi Kempo, ce va avea loc în capitală. 

În week-end, Bucureștiul va fi polul artelor marțiale din România, întrucât, sâmbătă, 9 martie, va gazdui Campionatul Național de Semi Kempo. Competiția sportivă va atrage sute de luptători de la cluburi de profil din întreaga țară, ce se vor întrece pe mai multe categorii de vârstă și greutate. Bârladul va fi reprezentat, ca și în anii precedenți, de Clubul Sportiv „Wazary Dojo”, care va face deplasarea în capitală cu un lot de 28 de luptători cu vârste între 5 – 17 ani.

„Toți s-au antrenat exemplar și sunt pregătiți să își testeze nivelul atins. Dacă pentru unii copii provocarea majoră este învingerea propriilor emoții la debutul sezonului competițional, pentru câțiva dintre ei provocarea este să demonstreze că rezultatele anterioare nu au fost întâmplătoare. Printre sportivii noștri, sunt si cei care speră la un rezultat pozitiv în vederea participării la Campionatul Mondial de Kempo. Din acest mixt de emoții, de trăiri, de luptă, vine frumusețea sportului Kempo. Indiferent de adversari, noi suntem pregătiți și abia așteptăm să spunem povestea acestui interesant concurs”, a transmis Alexandru Rotaru, președintele Clubului „Wazary Dojo” Bârlad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.