Autoutilitară stâlcită de un tir, la Șapte Case: o victimă încarcerată!

Grav accident de circulație petrecut în această după-amiază pe raza comunei Costești, în localitatea Șapte Case! Un autotren a intrat în plin într-o autoutilitară, în urma impactului violent șoferul dubiței rămânând încarcerat. Pompierii au început operațiunile pentru descarcerarea victimei, însă după extragere s-a constatat că bărbatul în vârstă de 57 ani prezenta leziuni incompatibile cu viața.

„Detașamentul de Pompieri Vaslui intervine cu o autospecială pentru descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă) și echipaje specializate pentru asigurarea măsurilor PSI, descarcerarea, evacuarea, evaluarea și acordarea primului ajutor calificat persoanelor implicate într-un accident rutier produs pe DN 24, în raza localității Șapte Case, comuna Costești. În accident sunt implicate două autovehicule: un autotren (TIR) și un autoturism, în cele două autovehicule aflându-se cel puțin două persoane. Din primele informații, o persoană este încarcerată. Acțiunea este în dinamică”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că, în urma accidentului, traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri de mers, estimându-se că reluarea normală a circulației va fi după ora 17.00.

Pompierii au început operațiunile pentru descarcerarea victimei, însă după extragere s-a constatat că bărbatul în vârstă de 57 ani prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Conducătorul autotrenului a fost evaluat, a primit primul ajutor calificat în ambulanța SMURD, însă a  refuzat transportul la spital. Pompierii au asigurat măsurile PSI și au curățat carosabilul. Circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.