Delegație economică vasluiană prezentă la Expoziția „Fabricat în Moldova” din Chișinău

La sfârșitul acestei luni, o delegație cu circa 65 de oameni de afaceridin județele Vaslui și Iași va fi prezentă la Expoziția „Fabricat în Moldova” din Chișinău. La manifestarea de amploare din capitala Republicii Moldova vor expune peste 450 de firme din domenii diverse, confecții, încălțăminte, industria alimentară, IT, industria constructoare de mașini. Antreprenorii locali vor participa la un program de întâlniri la târg, vizitare de obiective economice etc.

Pentru sfârșitul acestei luni, Camera de Comerț, Industrie și Agricultura (CCIA) Vaslui va organiza o amplă misiune economică în capitala Republicii Moldova. Deplasarea de la Chișinău este organizată de Centrul Bilateral de Afaceri România – Republica Moldova, cu prilejul deschiderii expoziției „Fabricat în Moldova”. Expoziția este cea mai mare manifestare comercială a anului, organizată dincolo de Prut.

„E de apreciat numărul mare de participanți care și-au manifestat dorința și sper să rămână în final, în așa fel încât județul Vaslui să participe împreună cu județul Iași cu o delegație consistentă. Este vorba în total de circa 65 de oameni de afaceri, din care în jur de 40 sunt din județul nostru”, a declarat Ionel Constantin, președintele CCIA Vaslui.

Agenda misiunii cuprinde participarea la deschiderea oficială a evenimentului, program de întâlniri la târg, vizitare de obiective economice. De asemenea, oamenii de afaceri vasluieni care vor face deplasarea în țara vecină vor avea posibilitatea să participe la acțiuni de networking și parteneriat de afaceri împreună cu reprezentanți ai Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova și Ambasadei României în Republica Moldova.

Circa 450 de firme din domenii diverse precum agricultură, confecții, încălțăminte, industria alimentară, IT, industria constructoare de mașini etc. vor participa la eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.