Premiul II și două mențiuni pentru Palatul Copiilor Vaslui la Festivalul Toamna Baladelor

Elevii Palatului Copiilor din municipiul Vaslui s-au întors cu un premiu II, obținut de grupul Raindrops, format din Bojoagă Florin, Chifor Andreea, Ghilușcă Aisha și Văduva Raluca, și două mențiuni, Aliciuc Larisa  categoria individual și duetul format din Tănăsuc Eliza și Zaharia Daria, de la cea de-a XXI-a ediție a Festivalului de muzică Toamna Baladelor desfășurat weekendul trecut la Palatul Național al Copiilor din București.

Coordonați de prof.esorul Chiperi Elvis elevii de la Palatul Copiilor au obținut noi premii la  ediția XXI- a Festivalului de muzică Toamna Baladelor desfășurat weekendul trecut la Palatul Național al Copiilor București. Festivalul de muzică Toamna Baladelor este cuprins în Calendarul Activităților Educative Naționale și Internaționale cofinanțate de Ministerul Educației 2023

La concurs au participat reprezentanți din 16 județe ale țării. Județul Vaslui a fost reprezentat de elevii Palatului Copiilor Vaslui, care au obținut o mențiune prin Aliciuc Larisa, la categoria individual, o mențiune prin duetul format din Tănăsuc Eliza și Zaharia Daria, iar grupul Raindrops, format din Bojoagă Florin, Chifor Andreea, Ghilușcă Aisha și Văduva Raluca, a obținut premiul II.

„Mulțumim Inspectoratului Școlar Județean Vaslui și Primăriei Municipiului Vaslui pentru susținerea financiară. Felicitări elevilor, domnului profesor și părinților pentru aceste frumoase rezultate!”, a transmis Palatul Copiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.