Criminala din Cozmești care a îngrozit întreaga țară are coșmaruri și se roagă pentru iertare

Cazul sinistru al crimei de la Mangalia, în care Loredana Atănăsoaie, fata din Cozmești care i-a luat viața celei mai bune prietene din copilărie, Alina Elena Ciobanu, a revenit în atenția publicului după recentele demersuri în sala de judecată. Judecătorii din Constanța au analizat cererea procurorilor privind prelungirea arestului preventiv față de Loredana, solicitarea fiind admisă. 

Loredana Atănăsoaie, vasluianca din Cozmești care a șocat o țară întreagă cu faptele sale după ce i-a luat viața celei mai bune prientene într-o cameră de hotel de pe litoral, a surprins apoi pe toată lumea, luna trecută, cerând prelungirea mandatului său de arest preventiv, argumentând că se consideră un pericol public.

Luni, ea a fost adusă la Tribunalul Constanța, iar judecătorii au analizat cererea procurorilor privind prelungirea arestului preventiv față de Loredana, solicitarea fiind admisă.  
„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, de prelungire a măsurii arestării preventive a inculpatei Atănăsoaie Loredana-Ionela. În baza art. 234 şi urm. C. proc. pen, prelungeşte durata măsurii arestării preventive a inculpatei Atănăsoaie Loredana-Ionela, (…), pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 06.10.2023 şi până la data de 04.11.2023, inclusiv. Măsurile dispuse se comunică administraţiei locului de deţinere. În baza art.275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 02.10.2023, ora 12.50”, au hotărâr judecătorii.

Avocatul tinerei, Cristian Ion, a declarat că Loredana regretă faptele, a început să aibă coșmaruri și că se roagă să fie iertată.
„Regretă cele întâmplate încă de la primul moment! A început să aibă coșmaruri. Se roagă să fie iertată. Și ea a solicitat să fie prelungită măsura arestării preventive. (…) În urma anchetei a început să se mai cristalizeze anumite aspecte, inclusiv că patronul, de fapt, a avut o relație cu ea. Că patronul are o vârstă, iar ea are o altă vârstă. Ceea ce conduce la concluzia că a fost un copil folosit. (…) Potrivit declarației proprietarului sau directorului hotelului a rezultat că și alte persoane au avut o relație cu ea, s-au folosit de ea”, a spus avocatul Cristian Ion.

 Amintim că victima a fost ucisă şi băgată într-un geamantan, trupul fetei fiind apoi abandonat într-un parc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.