Toamna vine cu vești bune: satele Odaia Bursucani și Buda vor avea străzi asfaltate!

În scurt timp, comunele Grivița și Oșești vor beneficia de noi fonduri nerambursabile pentru implementarea de proiecte cu fonduri europene ce vizează modernizarea infrastructurii rutiere. În primă fază, marți, 12 septembrie, Adrian-Ioan Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a semnat contractele de finanțare pentru respectivele investiții, ce vor primi fonduri necesare implementării prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Cele două investiții sunt:

• Modernizare drumuri de interes local în satul Odaia Bursucani, comuna Grivița – valoare 10.950.000 lei;

• Modernizare drumuri de interes local în satul Buda, comuna Oșești – valoare 10.950.000 lei.

Pe lângă cele două contracte de finanțare ce vizează județul Vaslui, ministrul Veștea a semnat, tot marți, încă 42 de contracte de finanțare prin Programul „Anghel Saligny”, în valoare totală de 467.470.704,25 lei. Acestea vizează modernizarea și reabilitarea drumurilor de interes local, precum și înființarea sau extinderea rețelelor de alimentare cu apă potabilă și a celor de canalizare.

„Este mereu o bucurie să mă întâlnesc cu oameni de administrație dedicați comunităților pe care le conduc și care fac demersuri serioase și profesioniste pentru elaborarea și punerea în practică a proiectelor de care locuitorii au nevoie pentru a duce o viață decentă, prin facilitarea accesului la servicii publice de calitate”, a precizat, ieri, ministrul Dezvoltării, după semnarea celor 44 de contracte de finanțare.

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate până în prezent, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, se ridică la 2.116, în valoare totală de peste 23 miliarde de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.