Haideți la „Săptămâna Europeană a Mobilității”!

Mișcarea înseamnă viață! Un oraș „smart” promovează sportul și un stil de viață sănătos! „Săptămâna Europeană a Mobilității”, marcată între 16-22 septembrie 2023, este organizată la Bârlad de municipalitate, cu sprijinul ONG-urilor locale care au dorit să se implice în organizarea evenimentelor sportive.

„Este al treilea an de când orașul nostru a intrat în acest amplu proiect european pe care consilierii USR îl susțin cu tărie. Pe termen lung, inițiativele de sub umbrela «Săptămânii Europene a Mobilității» vor da o altă «culoare» comunității, mai multă viață și energie orașului nostru. Mișcarea este limbajul universal care aduce oamenii împreună, iar cu ajutorul ONG-urilor locale, doresc să facem orașul nostru un loc mai sănătos și mai fericit pentru fiecare dintre noi. Pe colegii mei, consilieri locali USR, profesorul Vlad Sîrbu și doctorul Ovidiu Ciobotaru, îi consider adevărați ambasadori ai mișcării în comunitatea noastră. Fie prin exemplul personal, fie prin implicarea în organizarea de evenimente sportive, colegii mei susțin, astfel, un stil de viață sănătos. Așadar, vă invit la Turneul de fotbal «Select», Concursul de Ciclism și Crosul Copiilor, evenimente care se vor desfășura în cadrul «Săptămânii Europene a Mobilității», este invitația lansată de viceprimarul Ana-Maria Vintilă.

Copiii și tinerii sunt primii care se vor bucura de două evenimente care le sunt dedicate: Concursul de Ciclism, ce este programat pentru sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 10.00, la intrarea principală a Liceului Teoretic „Mihai Eminescu”, și Crosul Copiilor, ce va avea loc duminică, 17 septembrie, de la ora 10.00, la intrarea în Parcul „Mihai Eminescu”.

„Le mulțumesc asociațiilor pentru implicarea în organizarea acestor activități, care cu siguranță vor fi pe placul tuturor. Până la urmă, ce poate fi mai frumos decât să vezi copiii și tinerii făcând mișcare în aer liber? Sufletul unui oraș, prin astfel de activități, crește și așa reușim împreună să construim amintiri frumoase care vor rămâne în inimile bârlădenilor pentru totdeauna”, a mai declarat viceprimarul Vintilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.