Bărbat găsit mort într-o pădure

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost găsit decedat într-o pădure din localitatea Chiţoc, au informat, sâmbătă, reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui. Bărbatul ar fi fost strivit de un copac pe care încerca să-l taie cu o drujbă.

„Serviciul de Ambulanţă Vaslui a fost solicitat să intervină în zona localităţii Chiţoc pentru un bărbat în vârstă de 32 de ani care fusese găsit inconştient în pădurea din apropiere. Au participat la caz două echipaje medicale de urgenţă care au ajuns cu greu la victimă din cauza dificultăţii căii de acces. Din nefericire, bărbatul a fost găsit decedat, decesul survenind cu câteva ore înainte. Acesta avea mărci traumatice importante provocate, se pare, de un copac căzut peste el în timp ce încerca să îl taie cu o drujbă”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.

Prin pădure, din cauza drumului greu practicabil, una din ambulanţe a suferit avarii importante.

Cazul a fost preluat de poliţie, fiind demarate cercetări în vederea stabilirii circumstanţelor exacte ale producerii evenimentului. Acest text a fost copiat de pe Ziare.com Bărbat găsit mort într-o pădure din Vaslui. Principala ipoteză a anchetatorilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.