CSM caută băieți și fete pentru volei

De mâine, miercuri, 20 septembrie 2023, CSM Vaslui îi așteaptă pe copiii vasluieni, băieți și fete cu vârste între 7 și 12 ani, să intre într-o nouă comunitate de sport, un sport mai puțin practicat în oraș: volei. Antrenamentele se vor face în sala de sport a Școlii „Elena Cuza”.

De mâine, miercuri, 20 septembrie 2023, de la ora 18.30, copiii vasluinei și așteptați la antrenamentele echipei de volei a clubului sportiv CSM Vaslui!

Clubul caută băieți și fete, care doresc să practice acest sport, cu vârste între 7 și 12 ani, pentru a se alătura unei noi comunități sportive, un sport care s-a practicat mai puțin în municipiul Vaslui până acum: volei.

Antrenamentele vor fi găzduite de sala de sport a Școlii „Elena Cuza” (Școala nr. 4) din Vaslui. „Alătură-te celei mai mari comunități de sport din oraș – CSM VASLUI”, este chemarea clubului vasluian.

„Dacă ai între 7 și 12 ani, te așteptăm să te alături comunității noastre de volei!”, spune reprezentanții clubului, care anunță că antrenamentele vor avea loc în fiecare miercuri, între orele 18.30 și 20.00, și vineri, între orele 17.00 și 18.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.