Autovehicul furat de autoritățile din Germania, descoperit la Albița după trei săptămâni de căutări

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de frontieră şi reținut pentru continuarea cercetărilor un autovehicul marca Ford Transit, care figura în bazele de date ca fiind furat din Germania cu trei săptămâni în urmă.

Pe 1 septembrie, în jurul orei 18.55, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova, de 29 de ani, care transporta, cu ajutorul unei platforme, un autovehicul marca Ford Transit, an fabricație 2017, înmatriculat în Germania.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autovehiculului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că mașina figura în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Germania, pe 5 august 2023.  

Bărbatul a declarat că a achiziționat recent autovehiculul și nu avee cunoștință despre faptul că era furat sau implicat în vreun litigiu.  

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autovehiculul, în valoare de 30.000 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.