Sezon extraordinar pentru CSM Vaslui

CSM Vaslui a dispuptat 26 de meciuri în acest sezon al Ligii a 4-a și le-a câștigat pe toate, cu peste 100 de goluri marcate.

În preajma dublei cu Moldova Cristești, campiona județului Iași, în cadrul barajului pentru promovarea în Liga a 3-a, CSM Vaslui, rememorează, pe pagina de socializare a clubului, un sezon fantastic în Liga a 4-a, în care echipa de fotbal a obținut victorii pe linie. „Performanță unică pentru echipa noastră!”, spun cei de la clubul vasluian.

„CSM Vaslui a obținut victorii pe linie în Liga 4, disputând 26 de meciuri, pe care le-a câștigat pe toate!”, se arată pe pagina CSM Vaslui.

Campiona județului Vaslui a depășit borna de 100 de goluri marcate în acest sezon, realizând un golaveraj cu adevărat impresionat: 104-13.

Aceste rezultate au fost întregite de cele din play-off, în ultima etapă a acestuia fotbaliștii vasluienii impunându-se cu scorul de 5-1 în fața echipei Flacăra Muntenii de Sus. De altfel, în play-off, vasluienii au avut o medie de aproape 5 goluri per meci, golaveraj 29-3.

„Le dorim mult succes în „dubla” cu Moldova Cristești, campioana județului Iași, la barajul de promovare în Liga 3!”, transmit cei de la CSM Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.