Pe picior de plecare, ministrul Dezvoltării a semnat finanțarea pentru alte trei proiecte de infrastructura rutieră din județ

În ultimele zile înainte de rotativa de la guvernare și excluderea UDMR din noul Guvern Ciolacu, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a semnat 58 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Acestea au o valoare totală de 587.250.613,60 de lei și vizează modernizarea străzilor și a drumurilor de interes local, înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă și a rețelelor de canalizare, precum și realizarea racordurilor la sistemul de canalizare.

Din cele 58 de investiții, trei vizează județul Vaslui. Acestea sunt:

• Modernizare drumuri sătești în comuna Crețești – valoare 8.000.000 lei;

• Modernizare străzi de interes local în comuna Viișoara – valoare 8.000.000 lei;

• Modernizare străzi în satul Coroiu din comuna Tutova – valoare 2.266.966,26 lei.

Celelalte investiții au în vedere UAT-uri din județe precum: Vrancea, Sălaj, Teleorman, Iași, Sibiu, Brăila, Bacău, Suceava, Dolj, Prahova, Olt, Bihor, Galați, etc. Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”, se ridică la 1.446. Valoarea totală a investițiilor este de 16.073.553.982,68 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.