O tânără născută în Vaslui își caută familia biologică

O femeie de 33 de ani, din Vaslui, abandonată la scurt timp după naștere și care a crescut în străinătate, își caută familia naturală. Prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, aceasta cere ajutorul internauților.

În cursul zilei de sâmbătă, 4 martie, o femeie de 33 de ani, care spune că a văzut lumina zilei în Vaslui, a postat un mesaj pe pagina de socializare „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”, prin intermediul căreia cere ajutorul internauților. Aceasta spune că se numește Mihaela Stoica și a fost adoptată când avea doar câțiva ani, dar că, acum, își caută familia biologică.

„Familia găsită! #familyFOUNDandREUNITED Numele meu înainte de adopție a fost STOICA MIHAELA. M-am născut pe 15 februarie 1990, în Vaslui. Am fost adoptată când aveam 2 ani și 6 luni, după ce am stat o perioadă la spitalul din Tutova. Astăzi vreau să îmi găsesc familia sau măcar câteva informații care mă pot duce mai aproape de ei. Știu că mama mea se numea Mariana Stoica, mai aveam o soră Cristina și un frate Florin Stoica,

dar și alți frați al căror nume nu le cunosc. Despre tată nu cunosc numele, ci doar că era înalt și cu păr roșcat, iar mama scundă și cu părul negru lung. Tot ce îmi doresc e să distribuiți această postare în speranța că îi voi găsi. Am nevoie de răspunsuri, vreau să știu dacă e cazul să plâng în continuare sau le pot face o vizita în România. Vă mulțumesc!”, este postarea vasluiencei care își caută familia biologică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.