În ciuda crizei, investițiile continuă la Vinderei

„Criza economică se resimte din ce în ce mai mult în comunitatea noastră, cu toate acestea continuăm programul de investiții”, spune primarul comunei Vinderei, care enumeră lucrărilor care au loc în comunitate: parcare, canalizare în satele Valea Lungă și Talașman, decolmatarea rigolelor, parc de joacă la Grădinița Vinderei, branșamente la sistemul de alimentare cu apă.

În ciuda crizei economice care începe să se resimtă tot mai mult în țara noastră, în județ, ca și în satele vasluiene, edilul local din comuna Vinderei spune că va continua investițiile, conform programului stabilit. Pe pagina sa de socializare, Ionuț Ghiur face o trecere în revistă a lucrărilor care au loc în prezent în comună și a celor care vor începe în viitorul apropiat.

„După renovarea sediului primăriei, a venit rândul locului de parcare a utilajelor. Aici s-a betonat o suprafața de 600 mp, creând condiții optime de lucru”, le transmite primarul locuitorilor, care însă află, în același mesaj despre lucrări care îi privesc mult mai direct, ridicându-le nivelul de trai. Este vorba despre lucrări de racordare la sistemul de canalizare, ca și la cel de alimentare cu apă. „După cele 119 racordări executate la canalizare din satul Docani, a venit rândul satelor Valea Lungă și Talașman, unde se lucrează intens la cele 150 de racordării. În aceste zile, am decolmatat rigolele de pe DJ 242G în intravilanul satului Vinderei. De astăzi, vom lucra la decolmatarea rigolelor betonate din satul Docani, DC 69. De asemenea, au început lucrările la parcul de joacă din incinta Grădiniței Vinderei, care se vor finaliza la sfârșitul acestei saptamâni. Ne propunem ca, începând cu data de 6 iunie, să continuăm cu branșamentele la apă în satul Docani. În funcție de resursele financiare, vom continua cu branșamentele la sistemul de apă și în satele Valea Lungă, Talașman și Obârșeni”, mai scrie primarul din Vinderei în mesajul său către concetățeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.