Liceenii bârlădeni, campanie inedită de Crăciun

Nu mai puțin de 100 de elevi și profesori din cadrul Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” Bârlad s-au mobilizat pentru a oferi un Crăciun special celor dragi, prin intermediul campaniei „Spread the Christmas magic” (Răspândiți magia Crăciunului).

Pentru că ne aflăm în luna cadourilor, un grup de liceeni inimoși din Bârlad, conduși de un grup de profesori la fel de inimoși, s-au implicat într-o inedită campanie de Crăciun, intitulată sugestiv „Spread the Christmas magic” (Răspândiți magia Crăciunului). Astfel, chiar de pe 6 decembrie, când am fost vizitați de Moș Nicolae, și până pe 24 decembrie, adică în Ajunul Crăciunului, 100 de elevi și profesori ai Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” Bârlad, în parteneriat cu Asociația „Bună Ziua, Copii din România” Bârlad, și-au propus să ofere celor dragi daruri neprețuite, confecționate de ei, nu cumpărate din comerț.

„Îndemnul campaniei este să căutam să oferim celor dragi și celor din jurul nostru, MOMENTE și EXPERIENȚE trăite împreună. Noi credem că acestea sunt cele mai valoroase pentru că așa construim legături între oameni, o comunitate și o lume în care să ne fie drag să trăim. Fie că împlinim sau contribuim la îndeplinirea unei dorințe de Crăciun a unei alte persoane sau prindem un gând bun în bradul unui om din viața noastră (părinte, bunic, profesor, doctor) sub forma unui glob personalizat, făcut chiar de noi, că aducem colinde la geamurile oamenilor singuri sau trimitem povești spuse de noi, în format electronic, în sate, la copiii care de prea multe ori au mers la culcare fără ele, cadourile în care noi credem, începând de anul acesta, zidesc și înnobilează atât pe cei care le primesc cât și pe cei care le oferă. #ChristmasMagic #Iubire #Emotie”, au transmis cei implicați în inedita campanie prin intermediul paginii de socializare a Asociației „Spread the Christmas magic”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.