Femeile din ALDE, alături de antreprenorii români, în campania «Eu cumpăr Fabricat în România»

Organizația Femeilor Liberal Democrate din ALDE (OFLDE) repune în drepturi eticheta „Fabricat în România”, într-un demers național de susținere a produselor românești, pentru ca acestea să recâștige piața internă de consum.

OFLDE se solidarizează astfel cu românii pentru care alegerea responsabilă este, întotdeauna, aceea de a achiziționa produse autohtone de calitate, în locul celor de import, care fac adesea o concurență neloială.  

Femeile liberal democrate și-au propus să atragă atenția, la nivelul întregii țări, asupra importanței de a sprijini întreprinzătorii români, în condițiile în care devine pe zi ce trece mai dificil pentru aceștia să mențină locurile de muncă și condițiile salariale pe timp de criză.  

Membrele OFLDE vor distribui materiale informative prin care vor să îi responsabilizeze pe români cu privire la rolul decisiv pe care îl pot avea în relansarea economiilor locale, dar și să tragă un semnal de alarmă referitor la nevoia ca statul să se implice mai mult în sprijinirea inițiativei private, în toate regiunile țării, fără excepție.

«Continuăm, în cadrul OFLDE, demersurile pentru o Românie Demnă, care înseamnă și o Românie unde avem încredere în produsele fabricate aici și în oamenii din spatele fiecărei mărci. Deși ne-am promis, pe timpul izolării de la începutul crizei sanitare, că vom avea mai multă grijă de România și că vom susține, fiecare dintre noi, întreprinzătorii autohtoni, de-a lungul ultimilor doi ani ne-am îndepărtat de acest angajament. Solidaritatea de care noi trebuie să dăm dovadă începe cu schimbarea rutinei de cumpărături. Dacă alegem un produs fabricat în țară, în locul unuia din import, înseamnă că ne pasă de România. Cumpărând produse și servicii românești, ne asigurăm că banii noștri rămân acasă, în țară, și contribuie la redresarea economică după criză. De asemenea, ne asigurăm că membrii familiei noastre, prietenii, vecinii și cunoscuții au un loc de muncă și își pot întreține, la rândul lor, familiile. Alături de colegele din Organizația de Femei a ALDE, ne propunem să îi convingem pe cât mai mulți români că e un gest minim de încredere, respect și responsabilitate să sprijinim antreprenorii noștri greu încercați de criză, dar și produsele și serviciile 100% românești. Bineînțeles, respect și responsabilitate trebuie să existe și din partea acestora pentru noi, cumpărătorii! Trebuie să înțelegem cu toții că promovând produse și afaceri românești, promovăm România.», a spus Mihaela Hușanu, președintele Organizației Femeilor Liberal Democrate (OFLDE) din ALDE.

Femeile liberal democrate vor organiza și sesiuni online de informare și educare a consumatorilor, astfel încât aceștia să cunoască standardele de calitate pentru produsele fabricate în România și să le poată compara cu acelea provenite din import.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.