Vreți să vă angajați? Spitalul Bârlad a vacantat încă zece posturi

În cursul lunii septembrie, Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad va angaja încă zece persoane, în acest sens fiind deja declanșată procedura de organizare a unui nou concurs pentru ocuparea celor zece posturi. Se caută cinci asistenți medicali, un asistent de laborator, un economist, un referent de specialitate, un bucătar și un îngrijitor. Toate sunt posturi contractuale pe perioadă nedeterminată.

Marți 10 august, conducerea Spitalului de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad a anunțat organizarea unui concurs pentru completarea statului de funcții cu încă zece posturi contractuale pe perioadă nedeterminată. Dintre acestea, patru sunt de asistent medical șef, câte unul pentru Secția de Boli Infecțioase, Blocul Operator, Secția de Chirurgie Generală și Compartimentul de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă, unul de asistent medical generalist pentru Secția de Obstetrică-Ginecologie, unul de asistent laborator pentru Laboratorul de Analize Medicale, unul de economist IA pentru Serviciul Financiar, unul de referent de specialitate I pentru Serviciul Managementul Calității, unul de bucătar pentru Serviciul Administrativ – Bloc Alimentar și unul de îngrijitor pentru Cabinetul de Sănătate Mintală.

Dosarele de înscriere pot fi depuse la secretariatul spitalului până pe 24 august, ora 14.00, urmând ca probele (scris, practic și interviu) să se desfășoare pe 1 septembrie, 6 septembrie și 9 septembrie. Toate informațiile referitoare la condițiile ce trebuie îndeplinite de candidați, actele cerute la dosarele de înscriere, bibliografie, tematică, taxa de înscriere, calendarele de desfășurare a concursurilor, etc. pot fi găsite la avizierul unității spitalicești și pe site-ul www.spital-barlad.ro. Relații suplimentare pot fi obținute și la numărul de telefon 0235/416.440, interior 147.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.