Luptătorii „Kentai Dojo” Bârlad, pe podium la Cupa României de Budokai

Cei 8 sportivi legitimați la Clubul Sportiv „Kentai Dojo” Bârlad care au concurat, zilele trecute, la Cupa Românieri de Budokai, desfășurată la Vaslui, s-au întors acasă cu tot atâtea medalii de aur și argint.

Asociația Club Sportiv „Kentai Dojo” Bârlad a participat, în week-end, mai exact pe 7 august, la o importantă competiție națională de arte marțiale. Este vorba despre Cupa României de Budokai, desfășurată sub egida Federației Române de Kyokushin Budokai. Competiția a fost organizată de Clubul Sportiv „Scorpions” Vaslui, pe sistemele de luptă Kickboxing, Kick light, Budokai, Ne-Waza și Full Budokai și s-a desfășurat în Parcul Copou din Vaslui.

La competiție s-au înscris nu mai puțin de 17 cluburi din zece localități din tară, în total, pe suprafața de luptă intrând peste 200 de sportivi, pe mai multe categorii de vârstă și greutate. „Kentai Dojo” Bârlad a participat cu un lot format din 8 sportivi, înscriși la secțiunile K1 și Ne-Waza la diferite categorii de vârstă, fiecare dintre ei reușind să revină acasă cu câte o medalie.

Astfel, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului au urcat Darius Feraru (categoria 8 ani, -20 kg) și Daniela Călin (11 ani, -50 kg), care au cucerit medalia de aur. Ceilalți șase practicanți de arte marțiale au revenit acasă cu tot atâtea medalii de argint. Este vorba despre Ana Cazacu (14 ani, -55 kg), Andrei Pop (15 ani, -65 kg), Alexia Ivașcu (10 ani, -35 kg), Andreea Zaldoiu (10 ani, -40 kg), Luca Pavel (9 ani, -45 kg) și Yanis Săndulache (8 ani, -30 kg).

„Suntem foarte mulțumiți de evoluția copiilor noștri și de rezultatele obținute de ei la această competiție. Această performanță arată că suntem pregătiți din punct de vedere tehnic și tactic pe stilurile de luptă K1 și Ne-Waza. Țin să îi felicit pe sportivi pentru rezultatele extraordinare aduse clubului și Bârladului, întrucât s-au dovedit niște luptători foarte buni și foarte tehnici, iar părinților le multumesc pentru susținere. Cu atât mai mult cu cât, din cauza pandemiei, am avut o perioadă destul de lungă fără participări la concursuri sportive. Aș vrea să remarc faptul că Andrei Pop a fost la primul meci de debut pe sistemul K1 și că sunt foarte mulțumit de evoluția lui. Nu în ultimul rând, le mulțumesc pentru invitația la acest eveniment lui Remus Ciobanu, președintele Clubului Sportiv «Scorpions» Vaslui, și lui shihan Anatoly Danilov, președintele Federației Române de Budokai”, ne-a declarat sensei Daniel Vasilache, președintele Clubului Sportiv „Kentai Dojo” Bârlad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.