Scandalagii amendați cu 4.700 lei de jandarmii bârlădeni

Pentru că a făcut scandal și i-a deranjat pe locatarii unui bloc de locuințe sociale din centrul Bârladului, un bărbat a fost amendat de jandarmi cu 500 de lei, iar ceva mai târziu cu încă 600 de lei. Cu alți 3.600 de lei au fost amendați și cinci tineri, care consumau alcool și țipau de mama focului taman în același loc.

În nici trei ore, jandarmii bârlădeni au reușit să aplice trei sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4.700 de lei. S-a întamplat în noaptea de 24/25 august, în preajma blocului de locuințe sociale de pe strada Victor Ion Popa, cunoscut sub denumirea de Blocul CFR. Potrivit jandarmilor, „protagoniștii” sunt un bărbat de 45 de ani și un grup de cinci tineri care au uitat de bunele maniere și, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, au făcut scandal în plină stradă, crezând că scapă basma curată.  

„Aseară (marți, 24 august, n.r.), în jurul orei 23.00, o femeie a apelat la 112 să anunțe că liniștea publică este tulburată la Blocul «CFR» de pe strada Victor Ion Popa, din municipiul Bârlad. La fața locului, am găsit un bărbat în vârstă de 45 de ani, care tulbura liniștea publică prin țipete și strigăte. Acesta a fost amendat cu 500 de lei și i s-a pus în vedere faptul că va fi sancționat contravențional din nou dacă va repeta isprava. În continuare, bărbatul nu a respectat recomandările primite și a repetat fapta după o jumătate de oră, motiv pentru care a fost sancționat din nou, de data aceasta cu amendă de 600 de lei. Din păcate, liniștea nopții tot nu a reușit să se instaleze, peste două ore femeia revenind cu apel la 112 pentru a reclama aceeași problemă. Ajunși din nou la fața locului, am identificat cinci tineri care, în miezul nopții, consumau băuturi alcoolice și tulburau liniștea publică prin țipete și larmă. De asemenea, aceștia au fost sancționați contravențional pentru faptele lor cu amenzi în valoare de 3.600 lei. Cei care au primit amenzi aseară (marți seară, n.r.) vor trebui să conștientizeze că astfel de comportamente vor fi întotdeauna sancționate de oamenii legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.